Que és un tallafocs (firewall)?

Per no ficar-nos en temes tècnics els primer que hem de dir des Hospecat que tranquils, la política i la gestió de l'tallafocs corre al nostre compte, això vol dir que el nostre equip tècnic aplica les polítiques de l'tallafoc per a la màxima seguretat de la teva web.

Un sistema de tallafoc protegeix el servidor, si tens un Hosting compartit o revenedor estàs en un servidor, si tens un Servidor VPS el mateix, també amb Servidor Dedicat o Cloud, tots estan protegits per un servei de tallafoc, de la següent manera:

• Abans d'arribar a el servidor hi ha una gestió de ports, d'aquesta manera no es pot colar ningú per la porta de darrere.
  • Després en el propi servidor ha mesures adecionales per protegir els serveis comuns, és a dir, els ports que et permet donar servei web, mail, sql, etc ... estan oberts però en aquest pas es gestiona i es controlen.

És a dir, no et preocupis, les teves dades estaran protegits, la protecció és 100% segura, la resposta és no, han entrat en VISA, Facebook, webs corportativas, etc ... per tant qualsevol cosa que estigui connectat a internet és susceptible de ser accessible per cibercriminals, però les mesures que apliquem ens protegeixen de l'99,9% dels hackers que volen jugar una mica.

• firewall
  • 0 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?

Articles Relacionats

¿Es necessari activar la Seguretat SSL?

Aquest dubte cada vegada està menys estesa ja que per part dels navegadors ja han implementat i...

¿Que diferència hi ha entre un SSL gratuït i un de pagament?

Si mirem realment la diferència en les especificacions tècniques podem veure que el sistema SSL...